PODJETJE ASCON

Izbrani vrhunski proizvodi cenjenih blagovnih znamk, nadgrajeni z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem naših sodelavcev so osnova za vaše zadovoljstvo.

Podjetje ima osnove v letih 2002 – 2003, posluje na vseh trgih bivše skupne države z lastnimi podjetji tudi na Hrvaškem (Goldoni Machina Tractoria Buje) in Srbiji (PGS Motori Beograd). Na vseh tržiščih poslujemo z enako vsebino in enakim naborom znamk, kar omogoča transparenten in celovit pristop do svojih odjemalcev kakor tudi dobaviteljev.

Naša ponudba

Zraven traktorjev ARBOS in GOLDONI, kateri so najbolj zaznavna skupina proizvodov v naši ponudbi v večjem obsegu in predvsem redno poslujemo z izbranim naborom priključkov kateri omogočajo sodobno poslovanje v kmetijski panogi.

Znamke svetovnega slovesa kot so BERTI in holdinško organizirani PELLENC se dopolnjujeo z butičnimi proizvodi družinskih proizvajalcev kot so S.A.E. in IDEAL za vrhunsko škropilno tehniko, LOTTI in CALDERONI – vodilni v okopalnikih, MAGGIO s svojimi robustnimi podrahljači, ZACCARIA kot največji in najstarejši italijanski proizvajalec traktorskih prikolic za vse vrste opravil, VALENTINI za premagovanje najbolj zahtevnih terenov, BIAGGIOLI z tradicionalnim programom priključkov, CERMAG kateri preseneča z širino ponudbe vseh nadomestnih delov in opreme za vsak traktor…

Skratka ponudba je bogata in predvsem izbrana po kriteriju kakovosti in zanesljivosti.

Kontaktirajte nas

Stopite v kontakt

Logo

Trgovina s kmetijsko mehanizacijo

ASCON d.o.o.
Dolinska cesta 1h
6000 Koper
Slovenia

Email: info@ascon.si
Telefon: (05) 625 00 00

Pon-Pet: 8:00-16:00
Sob: 8:00-12:00
Ned in prazniki: zaprto